2020 Raubenhaupt

11 augustus 2020

Rabenhaupt Regatta 2020

Op zondag 30 augustus gaat onze vereniging met veel enthousiasme (dit is afgelopen zondag in de voorbespreking geproefd) de Rabenhaupt Regatta organiseren.
In dit heel bijzondere jaar, waarin we later dan anders met de zeilcompetities zijn gestart en de zin in dus steeds groter werd, verscheen er 9 augustus weer een groot veld van 50 boten aan de start van de zondagochtendcompetitie. Ook de doordeweekse zeilavonden worden dit jaar drukker dan normaal bezocht, op de Lasertraining vaak bijna 30 boten.
Daarom, laten we ons massaal gaan inschrijven voor de Rabenhaupt Regatta en daarmee een fantastisch groot veld maken van 16 kwadraten, Lasers, Sailhorses , Valken en misschien een bezemklasse. Andere zeilverenigingen en klasseorganisaties zullen actief door ons voor deelname worden benaderd. De klassevoogden gaan ook actief werven, het wordt een soort verkiezingscampagne, dus houd ook je Whatsapp in de gaten.
Intussen is de inschrijving geopend. Schrijf je ook in als je alleen een ochtend of middag kan zeilen. En vooral vroegtijdig, liefst Nu dus, inschrijven, zodat de belangstellende zeilers van buiten weten dat het een groot veld gaat worden.

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…

Informatie over blauwalg

Op 31 mei jongstleden vond er een informatiebijeenkomst plaats over blauwalg in het Paterswoldsemeer. De opkomst was...

Lees meer

Esso Ferwerda

Esso Ferwerda heeft besloten het rustiger aan te doen en heeft zijn vele vrijwillige functies bij VWDTP één voor één...

Lees meer
Vacature Barmedewerker

Vacature Barmedewerker

Lijkt jou jij het leuk om te werken op één van de mooiste plekken aan het Paterswoldsemeer? Heb je affiniteit met...

Lees meer
X