Jeugdzeilen

Kom je zeilen bij onze club?

Bij VWDTP willen we graag dat je veel plezier in het zeilen hebt. Onze  jeugdtrainers zorgen daarom altijd voor een gezellige sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Maar voor wie verder wil bieden we ook een opleidingstraject en de mogelijkheid om een echte wedstrijdzeiler te worden!

 Wil je graag een keer vrijblijvend proberen te zeilen, neem dan contact met ons op voor een proefles. Als je het leuk vindt, kun je lid worden van de club en meedoen met een verenigingstraining. Dan leer je echt goed zeilen!

 

Zeiltrainingen

Zeiltrainingen in 2024 zijn op donderdagavond voor de Optimist en Pico. De ILCA trainingen (voorheen Laser) zijn op woensdagavond, waarna de ILCA’s onder begeleiding kunnen aansluiten bij de grote ILCA-groep die dan altijd op het water is.

Voor trainingen ben je aanwezig om 17.30. Na het optuigen van je boot is er een voorbespreking en ga je om 18.00 het water op.

Als je nog niets weet van zeilen en nog jong bent ga je waarschijnlijk in een Optimist zeilen. Ben je al wat groter dan pas je misschien beter in een Pico. Dit overleggen we samen.
Als je wat verder komt is het leuk om tijdens een training eens een Splash te proberen. Wij beschikken over een aantal eigen Splashes die daarvoor geschikt zijn.
Het eerste jaar dat je traint kun je gegarandeerd een boot van de vereniging huren.

VWDTP

Contact met de commissie Jeugdzeilen

Voor meer informatie over jeugdzeilen kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@vwdtp.nl.

De commissie jeugdzeilen bestaat uit een groep vrijwilligers (waaronder ouders van zeilende kinderen) die het zeilen voor de jeugd organiseert. Heb je belangstelling om ook mee te helpen op en rond het water? Wij horen het graag!

Agenda

03apr(apr 3)23:5902mei(mei 2)23:59Inschrijving zomerwaterweken 2024 geopendWatersport - en spel weken, die VWDTP in de zomervakantie voor kinderen organiseert.

18apr18:0020:00Start jeugdtraining in de OptimistDe eerste avond van de wekelijkse training voor jonge kinderen in de Optimist

25apr18:0020:00Start jeugdtraining in de Laser PicoDe eerste avond van de wekelijkse training in de Laser Pico

03apr(apr 3)23:5902mei(mei 2)23:59Inschrijving zomerwaterweken 2024 geopendWatersport - en spel weken, die VWDTP in de zomervakantie voor kinderen organiseert.

Onze boten in beeld