Jeugdzeilen

Kom je zeilen bij onze club?

Bij VWDTP willen we graag dat je veel plezier in het zeilen hebt. Onze  jeugdtrainers zorgen daarom altijd voor een gezellige sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Maar voor wie verder wil bieden we ook een opleidingstraject en de mogelijkheid om een echte wedstrijdzeiler te worden!

 

Zeiltrainingen

Ben je 8 jaar of ouder, en heb je zwemdiploma B? Op meerdere dagen in de week kun je dan deelnemen aan trainingen van onze club. Die beginnen om 18.00. Dan moeten jij en je boot dus zeilklaar zijn!

De trainingen beginnen eind april, pauzeren tijdens de zomervakantie, en daarna volgen er nog enkele.

Het hangt van je bootkeuze en niveau af op welke avond je kunt trainen. Dat gaan we samen met jou bepalen.

Het eerste jaar dat je traint kun je gegarandeerd een boot van de vereniging huren.

Kleintje Valk

 

Ben je tussen de 6 en 8 jaar oud, heb je een zwemdiploma B en lijkt het je supergaaf om samen te zeilen in een Valk zeilboot?

Dit kan op drie woensdagmiddagen in juni en juli. Je kunt zo alvast wennen aan het water, de boten en de club. Je gaat met vier kids en een instructeur op pad in de Valk. De laatste keer mag je ook nog even zeilen in een Optimist en sluiten we af met een patatje!

 

Zaterdag waterdag

Heb je je CWO-1 al gehaald? Op 8 zaterdagen in mei en juni kun je dan van 14.00 tot 17.00 meedoen met watersport. De basis is zeilen, maar misschien gaan we ook wel expres omslaan, zwemmen of suppen!

Een Optimist of Pico kun je huren, maar je mag ook meedoen met je eigen Splash of Laser 4.7.

Aansluitend kun je samen met je ouders nog even nagenieten op het terras en een patatje eten.

Zomerzeilweken

Lijkt zeilen je wel leuk, maar zou je het eerst eens willen uitproberen?  Kies dan voor een zomerzeilweek in een Pico of Optimist. Van maandag tot en met vrijdag op het water met een leuke groep kids en trainers!

Het gaat om geheel verzorgde tijdens een aantal weken in de zomervakantie. Je moet wel je zwemdiploma B hebben en minstens 8 jaar zijn. Zie verderop voor meer details!

VWDTP

Meer info en inschrijven

Voor meer informatie over jeugdzeilen kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@vwdtp.nl.

Voor een overzicht van alle data en de kosten, klik op de knop hieronder!

Meer info & Inschrijven

Agenda

januari

Geen evenementen

februari

Geen evenementen

Onze boten in beeld

X