Jeugdzeilen

Kom je zeilen bij onze club?

Bij VWDTP willen we graag dat je veel plezier in het zeilen hebt. Onze  jeugdtrainers zorgen daarom altijd voor een gezellige sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Maar voor wie verder wil bieden we ook een opleidingstraject en de mogelijkheid om een echte wedstrijdzeiler te worden!

In voorgaande jaren organiseerden we ook zeilweken voor niet-leden. Dat lukt echter niet meer. Omdat we een zeilvereniging zijn, gaan we de aandacht meer leggen op onze leden. Wil je graag een keer vrijblijvend proberen te zeilen, neem dan contact met ons op voor een proefles. Als je het leuk vindt, kun je lid worden van de club en meedoen met een verenigingstraining. Dan leer je echt goed zeilen! 

 

Zeiltrainingen

Zeiltrainingen op dinsdag- en donderdagavond en 5 keer op zondagmiddag. 

De trainingen beginnen om 18.00 en we organiseren 5 keer een interne competitiewedstrijd op zondagmiddag om 14.00. Dan moeten jij en je boot dus zeilklaar zijn!

Het hangt van je bootkeuze en niveau af op welke avond je kunt trainen. Dat gaan we samen met jou bepalen. We zeilen met de Optimist, Pico, Splash en Laser 4.7. Het eerste jaar dat je traint kun je gegarandeerd een boot van de vereniging huren.

Dinsdagavond meer info / inschrijven

Donderdagavond meer info / inschrijven

 

VWDTP

Contact met de commissie Jeugdzeilen

Voor meer informatie over jeugdzeilen kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@vwdtp.nl.

De commissie jeugdzeilen bestaat uit een groep vrijwilligers (waaronder ouders van zeilende kinderen) die het zeilen voor de jeugd organiseert. Ook meehelpen op en rond het water? Wij horen het graag!

Agenda

Geen evenementen

Onze boten in beeld