Jeugdzeilen

Kom je zeilen bij onze club?

Bij VWDTP willen we graag dat je veel plezier in het zeilen hebt. Onze  jeugdtrainers zorgen daarom altijd voor een gezellige sfeer zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Maar voor wie verder wil bieden we ook een opleidingstraject en de mogelijkheid om een echte wedstrijdzeiler te worden!

 Wil je graag een keer vrijblijvend proberen te zeilen, neem dan contact met ons op voor een proefles. Als je het leuk vindt, kun je lid worden van de club en meedoen met een verenigingstraining. Dan leer je echt goed zeilen!

 

Zeiltrainingen

Zeiltrainingen in 2023 zijn op donderdagavond voor de Optimist, Splash en Pico. De lasertrainingen zijn op woensdagavond, waarna de lasers onder begeleiding kunnen aansluiten bij de grote lasergroep die dan altijd op het water is.

Voor trainingen ben je aanwezig om 17.30. Na het optuigen van je boot is er een voorbespreking en ga je om 18.00 het water op.

Als je nog niets weet van zeilen en nog jong bent ga je waarschijnlijk in een Optimist zeilen. Ben je al wat groter dan pas je misschien beter in een Pico. Dit overleggen we samen. 

Als je wat verder komt is het leuk om tijdens een training eens een Splash te proberen. Wij beschikken over een aantal eigen Splashes die daarvoor geschikt zijn.

Het eerste jaar dat je traint kun je gegarandeerd een boot van de vereniging huren.

VWDTP

Contact met de commissie Jeugdzeilen

Voor meer informatie over jeugdzeilen kun je contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar jeugdzeilen@vwdtp.nl.

De commissie jeugdzeilen bestaat uit een groep vrijwilligers (waaronder ouders van zeilende kinderen) die het zeilen voor de jeugd organiseert. Ook meehelpen op en rond het water? Wij horen het graag!

Agenda

Geen evenementen

Onze boten in beeld