Boothuur

Aanvullende huurvoorwaarden – Lees eerst voor je een boot huurt

In verband met het coronavirus zijn er aanvullende huurvoorwaarden voor het huren van één van de verenigingsboten. Lees de voorwaarden via de link hieronder.

 Aanvullende huurvoorwaarden

Voor de leden van de club die tenminste 18 jaar oud zijn is het mogelijk om een Valk, Laser of een 2.4 te huren.

Lees voor het gebruik de huurvoorwaarden door en wees je bewust van de eigen risico clausule.

Er zijn vijf wedstrijdvalken van Ottenhome en zeven Lasers beschikbaar, allemaal te huren via de reserveringspagina. I.v.m de iDeal betaling kan reserveren alleen via de reserveringspagina, voor een reserveringen ter plekke kunt u gebruik maken van de aanwezige computer.

De Lasers zijn in eerste plaats bedoeld voor trainingen en overige activiteiten maar ook te huur daarbuiten voor leden die bekend zijn met de Laser. Er is geen ondersteuning mogelijk voor optuigen, je moet zelfstandig de materialen kunnen pakken. Zorg ervoor dat de spullen na gebruik weer netjes achtergelaten worden in de tuigloods. Bij vragen neem contact op met beheer clublasers.

Huur van de 2.4 is alleen in overleg mogelijk, deze boten vereisen extra aandacht bij het te water laten. Neem hiervoor contact op met beheer 2.4.

Direct door naar de reserveringspagina om een boot te reserveren.

Dagdeel: maandag t/m zaterdag: 0900 – 1300, 1300 – 1700, 1700 – 2100 zondag – 0900 – 1400, 1400 – 1800, 1800 – 2100

De 7 Mayday Valken kunnen niet meer worden gehuurd op individuele basis door VWDTP leden.

Geef bij schade of gebreken dit zo snel mogelijk door via het reserveringssysteem of een email aan de bovenstaande contactpersonen.

X