Boothuur

Voor de leden van de club die tenminste 18 jaar oud zijn is het mogelijk om een Polyvalk, een ILCA (voorheen Laser) of een Coastal Skiff te huren.

Lees voor het gebruik de huurvoorwaarden door en wees je bewust van de eigen risico clausule.

Polyvalk
De Polyvalk is een ruime tweemans zeilboot, waarin ook met gemak met 5 personen kan worden gezeild. Er zijn 5 Polyvalken van Ottenhome beschikbaar voor de verhuur. De 7 Mayday Valken kunnen niet meer worden gehuurd op individuele basis door VWDTP leden. Een Polyvalk kan worden gehuurd voor € 26 per dagdeel.

ILCA
VWDTP heeft 12 ILCA dinghies. De ILCA is een snelle eenmans wedstrijdzeilboot. De ILCA’s zijn in eerste plaats bedoeld voor lessen en trainingen, maar ook te huur daarbuiten. De ILCA’s kunnen alleen worden gehuurd door leden die bekend zijn met het type boot. Er is geen ondersteuning mogelijk voor optuigen, je moet zelfstandig de materialen kunnen pakken om de boot op te tuigen. Zorg ervoor dat de spullen na gebruik weer netjes achtergelaten worden in de tuigloods. Hoe dit allemaal dient plaats te vinden, lees je in de volgende instructie:
https://vwdtp.nl/wp-content/uploads/2024/07/VWDTP-instructie-gebruik-huur-ILCA.pdf
Het huurbedrag voor een ILCA bedraagt € 26 per dagdeel. I.g.v. vragen kun je contact opnemen met: clublaser@vwdtp.nl

Coastal Skiff
De Coastal Skiff is een lichte, stabiele éénpersoons roeiboot. VWDTP bezit 1 Coastal Skiff, die door leden kan worden gehuurd. Voor leden die de roeikunst machtig zijn geldt dat zij de boot zelf kunnen klaarmaken en te water laten. Geadviseerd wordt voor een eerste keer een en ander onder begeleiding uit te voeren of te laten voordoen. Hiervoor kan vòòr het huren contact worden opgenomen op met roeien@vwdtp.nl om die assistentie te regelen.
De skiff kan worden gehuurd voor gebruik bij daglicht (tot een half uur na zonsondergang), elke dag van de week, tegen een tarief van € 6,25 per uur, met een maximum van vier uren per keer.

Boot reserveren
I.v.m. betaling via iDeal kan reserveren alleen via de reserveringspagina van e-Captain. Om een boot te reserveren moet je ingelogd zijn. Inloggen gebeurt mogelijk automatisch, omdat je dat zo op je computer hebt ingesteld. En anders kun je op de reserveringspagina inloggen.

Voor een reservering ter plekke kun je gebruik maken van de aanwezige computer in het Vooronder of je smartphone.

Direct door naar de reserveringspagina om een boot te reserveren.

Dagdeel: maandag t/m zaterdag: 9:00 – 13:00, 13:00 – 17:00, 17:00 – 21:00 zondag – 09:00 – 14:00, 14:00 – 18:00, 18:00 – 21:00

Geef bij schade of gebreken dit zo snel mogelijk door via het reserveringssysteem of een email aan de bovenstaande contactpersonen.