Gebouw

De vereniging beschikt over een schitterend gelegen monumentaal clubhuis, direct aan het Paterswoldsemeer met terras aan het water. Het gebouw is in gebruik genomen in 1917 als recreatiesociëteit door Jan Evert Scholten, een bekend industrieel uit die tijd.

Het clubhuis vervult een grote rol binnen de club en biedt niet alleen belangrijke voorzieningen zoals kleedruimten, leslokalen maar wordt ook intensief gebruikt door de leden van de club voor bijeenkomsten en vergaderingen.

Tijdens het zeilseizoen is de gezellige zeilersbar en het terras aan het water in de weekenden veelal geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Iedereen, ook niet leden zijn van harte welkom! U kunt de zeiltrainingen gadeslaan, de wedstrijden volgen of gewoon genieten van de rustieke sfeer van het prachtige Paterswoldsemeer.

De bovenzaal van het gebouw is een prachtige statige zaal. Het beheer van deze fraaie zaal is officieel ondergebracht onder de Societeit Clubhuis. De verhuur en catering is echter geheel uitbesteed aan s’Amuse. Voor informatie over en het huren van de Bovenzaal dient met s’ Amuse contact te worden opgenomen (tel. 050 312 9213).