Ronald Stalman

4 februari 2021

Bedankt voor het seizoen 2020

We kunnen over 2020 kort zijn. Door COVID-19 is het voor alle leden een héél vreemd clubseizoen geworden. Waarin in het begin van het seizoen ontzettend drastische maatregelen zijn genomen door het terrein af te sluiten.
Dat, hoe moeilijk dan ook, voor iedere betrokkene het signaal afgaf dat de vereniging duidelijk wilde zijn en de ernst van de situatie niet werd onderschat. Als actieve zeiler, zeker in een single-handed boot, was dat schrikken en slikken.
Gaandeweg in het seizoen heeft de vereniging gekeken wat er, op basis van de regels, mogelijk was en kwam er weer leven in de brouwerij.

Door mijn internationale oriëntatie en de vele groeps-apps waar ik lid van ben stel ik vast dat VWDTP in 2020 één van de clubs is geweest die het maximale uit het seizoen heeft gehaald.
Als vereniging kunnen we daar trots op zijn! En ik wil iedereen die het ons heeft mogelijk gemaakt om toch te kunnen (wedstrijd-) zeilen daarvoor danken.

2021 ligt voor ons en de voortekenen van het voor ons liggende seizoen zijn zéér onzeker. Als onze vereniging hetzelfde kan en mag presteren als afgelopen jaar moeten we daar, nu alvast, trots op zijn.

Hartelijk dank VWDTP, Ronald Stalman

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…

Informatie over blauwalg

Op 31 mei jongstleden vond er een informatiebijeenkomst plaats over blauwalg in het Paterswoldsemeer. De opkomst was...

Lees meer

Esso Ferwerda

Esso Ferwerda heeft besloten het rustiger aan te doen en heeft zijn vele vrijwillige functies bij VWDTP één voor één...

Lees meer
Vacature Barmedewerker

Vacature Barmedewerker

Lijkt jou jij het leuk om te werken op één van de mooiste plekken aan het Paterswoldsemeer? Heb je affiniteit met...

Lees meer
X