19 januari 2021

Zin in zeil-evenementen in 2021?!

VWDTP is 2021 positief begonnen door twee landelijke evenementen in voorbereiding te nemen. Allereerst een evenement in het weekend van 12 en 13 juni voor de zeilers van de 16m2. In het weekend van 28 en 29 augustus zijn de Lasers en de Sailhorse aan de beurt. Dat is het weekend van de Rabenhaupt.  Een enthousiaste werkgroep bereidt deze evenementen voor in samenwerking met de landelijke klassenorganisaties. In deze werkgroep zijn veel commissies van de vereniging vertegenwoordigd.

Door zeilactiviteiten over de grenzen van onze vereniging te tillen, willen we de VWDTP een waardige plek geven op de landelijke wedstrijdkalender. We zien graag dat deze weekenden dit jaar een succes worden zodat het een start zal zijn voor een jarenlange traditie. We streven naar kwalitatief goede en gezellige evenementen met grote landelijke deelname.

Globaal zullen de beide weekenden er als volgt uitzien: 6 wedstrijden met een uitgebreid walprogramma (muziek, ontbijt, lunch, avondeten) van vrijdagavond tot en met de prijsuitreiking op zondag.
Dit kunnen we niet zonder de deelname van de VWDTP-zeilers. We roepen je daarom op aan deze weekenden mee te doen. We hebben dan al bij voorbaat een stevige lijst deelnemers en dat stimuleert zeilers van buitenaf om naar de evenementen te komen.

Het enige dat ons tegen kan houden is de Corona-situatie. We zullen in de voorbereiding rekening houden met voorspelbare maatregelen en hopen dat het vaccineren en testen een positieve uitwerking hebben op onze bewegingsvrijheid.

Is jouw commissie nog niet vertegenwoordigd in de evenementenwerkgroep of lijkt het je leuk om op welke manier ook mee te helpen in de voorbereiding dan ben je bijzonder welkom! Brandende vragen, tips of aandachtspunten horen we graag. De werkgroep is te bereiken via secretariaat werkgroep evenementen; evenementen@vwdtp.nl

Annemieke van den Berg van Saparoea, Arianne Meeder, Erik van den Broek, Henk, Klara van Zoest, Linda Klein, Menno Kuiper, Pauline Coppes, Peter Nannenberg, Peter van Heuveln, Robbie Hattuma.

Foto credit: Linda Klein

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…