3 juni 2021

Clubwedstrijden mogen weer

Met de versoepelingen die het kabinet heeft aangekondigd mag er vanaf 5 juni binnen clubverband weer met maximaal 50 personen tegelijkertijd worden gesport en zijn er dus weer clubwedstrijden mogelijk. Voor VWDTP betekent dit dat de zondagochtend competitie op 6 juni van start gaat en de dinsdagavond competitie op 8 juni.
Een nieuw vast wekelijks evenement is “Zondagmiddag Plankzeilmiddag”. Er wordt iedere zondagmiddag op longboard windsurfplanken gezeild, waarbij er één of twee keer per maand een officiële wedstrijd zal worden gevaren.

Wil je meer informatie over deze evenementen, kijk dan op de wedstrijdkalender.
Klik achter het evenement van je keuze op “Meer info” vervolgens verschijnt er een webpagina met meer informatie over het evenement en de mogelijkheid om je in te schrijven.

En hoe zit het met de “16m2 VWDTP-bokaal” op 12 en 13 juni ???
De strijd om de “16m2 VWDTP-bokaal” gaat door! Het Paterwoldsemeer en het terrein + terras van VWDTP vormen de ideale locatie om zo’n evenement zonder risico’s te laten plaatsvinden. Het is een evenement van de 16m2 klasse-organisatie. De wedstrijden zijn alleen alleen toegankelijk voor leden van die klasse-organisatie en als maximum wordt een deelname van 25 boten gehanteerd (ofwel 50 sporters).
Vanwege de corona beperkingen is tevens besloten om de zondagochtend competitie en zondagmiddag plankzeilmiddag op 13 juni niet door te laten gaan, opdat het 16m2 het enige zeilwedstrijd evenement is dat op de locatie plaatsvindt.

Meer informatie over de 16m2 VWDTP-bokaal vind je hier

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…