7 september 2022

Oude Deuren Race op zaterdag 17 sept a.s.

Weet jij nog van toen, toen wij de jeugd van tegenwoordig waren? Vroeger, toen de boten nog van hout waren en smartphones niet bestonden. Rond 1980 voer de eerste windsurfer van kunststof op het Paterswoldsemeer.

Vallen, opstaan en weer doorgaan, totdat je halve wind kon planeren. Vervolgens een kruisrak trainen en tenslotte voor de wind met het zwaard omhoog excelleren!

Op zaterdag 17 september a.s. willen we deze periode herbeleven met de “Oude Deuren Race”, een kleurrijk surf-evenement voor iedereen met 3 wedstrijden, onderbreking voor de lunch & surfsound. De vorige edities waren een groot succes. Meedoen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid is troef en iedereen krijgt een prijs. Jouw bijdrage is slechts € 25. In 3 manches strijden we om de imposante ‘Siep Bergsma Windsurfing’-bokaal. Alle surfers zijn welkom.

Programma: Start inschrijving 10 – 11 uur, Skippersmeeting 11 uur en 1e start 11.30 uur. Aansluitend pauze voor de lunch. Vervolgens nog twee starts. Prijsuitreiking onder het genot van een drankje pm circa 17 uur.

Kortom, haal je plank van zolder, zoek je spullen bij elkaar en whatsapp je vrienden van weleer. En meld je aan! Wil of kun je niet meedoen, maar heb je nog spullen of wil je helpen, laat het ons weten. Noteer de datum en deel dit bericht met al je surfvrienden van toen!

Volg de informatie, zoals Programma, Aankondiging en Wedstrijdbepalingen op de informatie pagina.

Inschrijving en overige informatie:
Peter van Heuveln, VWDTP Wedstrijdcommissie, email psvheuveln@gmail.com, mobiel 06-57573379

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…