De prijzencommissie

Zij zorgen  ervoor dat een overwinning elke keer op een leuke manier wordt beloond. Voor elk evenement een passend geschenk vinden is nog best een uitdaging.

Op dit moment vormen Sascha Bouma en Nikolien Bosch, de prijzencommissie. Zij verzorgen de prijzen voor de wedstrijden welke georganiseerd worden door VWDTP.
Voor sommige evenementen worden bekers vergeven en andere weer medailles. Deze mogen worden behouden en kunnen pronken in eigen huis.

Ook zijn er evenementen waarbij er bekers steeds opnieuw worden gebruikt. Dan wordt de naam van de winnaar erin gegraveerd en pronkt de beker in de prijzenkast van de vereniging. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je/u de prijs eerst even op de schoorsteenmantel wilt plaatsen. Dit kan maar uiteindelijk blijft het eigendom van de vereniging en zal de beker weer opnieuw uitgegeven worden. Zo kunnen we jaren achtereen zien wie er in een bepaald jaar het evenement gewonnen heeft.

Wij proberen er iedere keer weer een feest van te maken. Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u ideeën heeft of opmerking c.q. vragen. Graag willen we daarvan kennis nemen en mogelijk iets mee doen.

Mail de prijzencommissie, U krijgt altijd antwoord, hetzij via mail of, als u dat op pijs stelt, telefonisch.