PR Commissie

De PR commissie van VWDTP ondersteunt de andere commissies bij het promoten van hun activiteiten en zorgt ervoor dat VWDTP ook extern onder de aandacht komt. Concreet houdt dit in: Het maken van posters van de verschillende zeilwedstrijden, het up-to-date houden van de website en het facebook account, contact met de lokale pers m.b.t. onder andere zeilwedstrijden en het verzorgen van interviews, het redigeren van binnengekomen persberichten, het opvragen van of zelf maken van geschikte persfoto’s en het versturen van de nieuwsbrieven.

Ook de organisatie van de Open dag of de Verbindingsdag en het promoten van Sailability (zeilen voor minder validen) valt onder de PR commissie. Ben je lid van VWDTP en ontvang je geen nieuwsbrief, neem dan contact met ons op (pr@vwdtp.nl). Er is veel meer waar jij als lid van VWDTP aan mee kunt doen dan enkel het volgen van de zeillessen!

Kun je schrijven, grafisch ontwerpen of heb je organisatorische talenten, dan ben je ook van harte welkom om je bij de PR commissie aan te sluiten!

Mail de PR commissie