Clubhuiscommissie

De Clubhuiscommissie zorgt ervoor dat alle dagelijkse zaken in en om het clubhuis in goede banen wordt geleid. Deze commissie zorgt ervoor dat er aan de inwendige mens rondom het zeilen niks ontbreekt. Denk aan inkoop, planning van barbezetting, begeleiding vrijwilligers, kassabeheer, interne communicatie, organisatie van lunches, borrels en bbq’s, meedraaien achter de bar en in de keuken. De Clubhuiscommissie zoekt nieuwe leden en vrijwilligers!

Leden Clubhuiscommissie
Wil je meedenken en organiseren met de Clubhuiscommissie, meld je dan als lid van de Clubhuiscommissie en geef ook even aan welke taken je aanspreken (denk aan inkoop, planning van barbezetting, begeleiding vrijwilligers, kassabeheer).

Vrijwilliger Clubhuiscommissie
Wil je af en toe (of regelmatig) tijdens evenementen ondersteunen achter de bar, in de keuken en het terras, meld je dan als vrijwilliger van de Clubhuiscommissie

Barversterking
Ons Vooronder Barteam zoekt versterking met gezellige, leergierige, sociale jeugd(igen) vanaf 16 jaar die van aanpakken weten en geïnteresseerd zijn om wat bij te verdienen. Ken je jeugd die hier wel zin in zou hebben, laat hem/haar zich dan melden als barversterking van de Clubhuiscommissie.

Interesse? Je kunt je melden bij Anneke Rugge en Pauline Coppes