16m2 VWDTP-bokaal

Rabenhaupt Regatta, 26 en 27 augustus

Dit jaar organiseert Vereniging Watersport De Twee Provinciën (VWDTP) voor de 91ste keer de Rabenhaupt Regatta op het Paterswoldsemeer.
Het Gronings Ontzet wordt door de zeilers gevierd met 5 prachtige wedstrijden; drie op de zaterdag en twee op de zondag.
Vorig jaar waren er 70 boten aan de start in 6 klassen . Dit jaar verwachten we dit aantal zeker weer.

We starten zaterdag 26 augustus om 11:30 uur met de eerste wedstrijd. Vervolgens is er gelegenheid voor een lunch. Daarna worden ’s middags nog twee wedstrijden gezeild. En de intensieve zeildag wordt afgerond met een gezellige steigerborrel, aangeboden door het bestuur van VWDTP.
Zondag is de eerste start om 11:00 uur en zal, nadat alle boten van een klasse zijn gefinisht, gelijk race 2 worden gevaren. Nadat de protesttijd is verstreken en/of ingediende protesten zijn verwerkt, volgt de prijsuitreiking (naar verwachting om ongeveer 15 uur) en kunnen de kampioenen in de verschillende klassen een welverdiend applaus in ontvangst nemen.

Zeilers doe mee en meld je aan!!! Dat kan via de blauwe knop op deze pagina, tot woensdagavond 23 augustus.
Kom naar het Paterswoldsemeer op 26 en 27 augustus; we gaan 5 wedstrijden varen; we zorgen voor een geoliede organisatie en een gezellig walprogramma.
De “Rabenhaupt” wacht op jullie !!!

Deelnemers

ZeilklasseOverigZeilnummerStuurman (m/v)Overige bemanningBetaald?
ILCA 7 (Laser standaard)
193564
Menno Kuiper
ja
Sailhorse
2604
Eddy Dijkstra
Frouwke Kuiper
ja
Aantal boten: 2