Dinsdagavond competitie 2024
Inschrijfformulier boten

Als tweemansboot zeilers hun boot alleen zeilen, moeten ze daarvoor apart inschrijven. De eigenschappen van het schip zijn dan immers anders en daarvoor geldt ook een andere rating (zie ook de aanvullende wedstrijdbepalingen).
Nummer zonder landaanduiding. Nummer indien je inschrijft met huurboot: Polyvalk -> vraag vast nummer aan bij de organisatie van het evenement; ILCA -> kies een zeil waarop nummer staat, vul dat in en gebruik dat zeil steeds in de wedstrijd; Laser Pico -> ... ??? (vraag de organisatie).
In een meermansboot hoeft de vertegenwoordiger niet per definitie de stuurman te zijn. Hij/zij kan bijvoorbeeld ook de rol van fokkenist of passief meevarend bemanningslid op zich nemen.
Vul hierin de namen (voornaam+achternaam) in van de overige bemanningsleden die gedurende de competitie waarschijnlijk (wel eens) zullen meevaren. Als er een eenmansboot wordt ingeschreven, hier niets invullen.
Gegevens hierboven worden ook gebruikt voor publicaties (deelnemerslijst, wedstrijduitslagen, e.d.). U geeft hiermee expliciet toestemming voor publiek gebruik van deze gegevens in het kader van dit evenement.
Volgende gegevens worden niet gebruikt bij publicaties. Ze zijn alleen nodig voor de organisatie en administratie van het evenement.
Na verzending van het formulier, wordt je boot/windsurfplank op de lijst van deelnemende schepen geplaatst. Ook ontvang je op het ingevulde e-mail adres een bevestiging van de inschrijving. Bij geen bevestiging -> check je spam-box.
Door in te schrijven stem(men) jij (en, indien van toepassing, je bemanning) in met de regels en voorwaarden, zoals aangegeven in de wedstrijdbepalingen van dit evenement.