16m2 VWDTP-bokaal

Rabenhaupt Regatta 2024, 31 augustus en 1 september

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september worden op het Paterswoldsemeer zeilwedstrijden gevaren in verschillende zeilklassesn.
De Rabenhaupt Regatta is een echte klassieker, die al vanaf 1932 jaarlijks in het laatste weekeinde van augustus op het Paterswoldsemeer wordt verzeild.

De zeilwedstrijden zijn verbonden aan de herdenking van het Gronings ontzet. In 1672 werd de Republiek der Verenigde Nederlanden aangevallen door Engeland, Frankrijk, de keurvorst van Aken en de bisschop van Munster. Die laatste is in de stad Groningen beter bekend onder de naam Bommen Berend. De bisschop moest Groningen veroveren en Carl von Rabenhaupt was de legercommandant die de stad op voortvarende wijze verdedigde. Op 28 augustus 1672 moesten de troepen van Bommen Berend afdruipen en werd Groningen ontzet.
Op en rond deze datum zijn er ter nagedachtenis feestelijkheden in de stad, gezelligheid in de cafés, is er kermis, en wordt, last but not least, de Rabenhaupt Regatta verzeild!!!

De wedstrijden zijn toegankelijk voor alle zeilklassen, waarvoor minimaal 5 boten aan de start verschijnen.

Zeilers doe mee en meld je aan!!! Kom naar het Paterswoldsemeer op 31 augustus en 1 september; we gaan 5 wedstrijden varen; we zorgen voor een geoliede organisatie en een gezellig walprogramma.
De “Rabenhaupt” wacht op jullie !!!

Mochten je inschrijfgegevens veranderen, stuur de wijzigingen dan door naar wedstrijdkantoor@vwdtp.nl

Meer informatie

Foto’s

Betalen

Schrijf je eerst in! En betaal daarna via de volgende betaallink:
https://vwdtp-site.e-captain.nl/activiteiten/1126/betalen-voor-rabenhaupt-regatta-2024
Betaal liefst gelijk na inschrijving, maar in ieder geval een week voor aanvang van het evenement.
NB: de betaling wordt geautomatiseerd verwerkt in de administratie van VWDTP; de kolom “Betaald?” in de deelnemerslijst op deze pagina wordt een paar keer per week handmatig bijgewerkt.

Deelnemers

ZeilklasseOverigZeilnummerStuurman (m/v)Overige bemanningBetaald?
ILCA 7 (Laser standaard)
193564
Menno Kuiper
ja
Sailhorse
2604
Eddy Dijkstra
Frouwke Kuiper
ja
Aantal boten: 2