16m2 VWDTP-bokaal

12 uren van het Paterswoldsemeer, zaterdag 29 juni

Vorig jaar werd de roemruchte “12 uurs race” voor het eerst op andere wijze georganiseerd. En de naam wijzigde in “de 12 uren van het Paterswoldsemeer”. I.p.v. de oude langdurige estafette-race werd gekozen voor meer variatie, door extra wedstrijdonderdelen te introduceren. De nieuwe aanpak werd een succes!!!
De uitdaging om een goede teamprestatie neer te zetten, de gemoedelijke sfeer en veel gezelligheid vormen de basis van het evenement.
VWDTP levert de boten (polyvalken) voor de deelnemende teams.

Het is een evenement voor leden van VWDTP, maar bij de bemanning zijn introducés van buiten de club van harte welkom (de teamcoaches moeten wel lid zijn van de club).
Een teamcoach kan zijn/haar team vanaf 22 mei inschrijven via de blauwe knop op dit formulier. De kosten per deelnemer zijn € 10. Een team moet bestaan uit minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.
Zie de aankondiging en het gedetailleerd programma voor meer informatie.

I.g.v. vragen over de wedstrijdonderdelen kun je contact opnemen met de wedstrijdleider Jens Kooij (abcj.kooij@home.nl of 06 11071596).
Voor alle overige vragen kun je terecht bij de evenementcoördinator Arthur Kluppel (arthur.kluppel@home.nl of ‭06 11046974).

Meer informatie

Foto’s

Mocht je na inschrijving nog een wijziging willen doorgeven, stuur dan een mail naar wedstrijdkantoor@vwdtp.nl .

Betaling evenement en bestelling maaltijden

Teamcoaches, schrijf je team zo vroeg mogelijk in!!!
Bij de betaling voor het evenement kunnen je tevens avondmaaltijden voor je teamleden bestellen. Omdat de samenstelling van jouw team op moment van inschrijving mogelijk nog niet volledig bekend is, kun je waarschijnlijk beter later betellen en betalen. Maar doe dit i.v.m. de inkoop voor de maaltijden wel uiterlijk 4 dagen voor aanvang van het evenement. Hiervoor kan de volgende link worden gebruikt:
< link wordt hier bij opening inschrijving geplaatst >

Deelnemers

< hier komt een overzicht van de deelnemende teams te staan >