23 maart 2024

Opening zeilwedstrijdseizoen

DE ILCA-ZEILERS HEBBEN ER ZIN IN

Zondag 24 maart geeft Peter van Heuveln om 11 uur het startschot voor het nieuwe zeilwedstrijdseizoen. Er hoeft nog niet te worden gezeild. Het wedstrijdprogramma voor het seizoen 2024 zal worden toegelicht. Zie ook de nieuwe wedstrijdkalender.
Verder worden de veranderingen in de regels besproken, kunnen er vragen worden gesteld en is het ook vooral een gezellige bijeenkomst waar je je collega wedstrijdzeilers na het lange winterseizoen weer vrijelijk kunt ontmoeten. Nieuwe ronde nieuwe kansen: iedereen begint weer vanaf nul.

Wie er niet vanaf nul beginnen, zijn de ILCA-zeilers (voorheen Laser). Zij hebben vanaf maart hun training weer in grote getale opgepakt. En enkelen zijn de hele winter doorgegaan.
Een goede start is geen sinecure dit jaar. Er is flink gesnoeid rondom het meer en op de eilandjes. Een flinke verbetering, maar het levert wel totaal andere windpatronen op. Voordat je die goed in de gaten hebt, ben je toch snel 5 zeildagen verder. Daar kun je dus echt niet mee wachten tot de eerste wedstrijddag 😳

Start zondagochtend-competitie
Paasmaandag 1 april (geen grap !!!) zal de eerste zondagochtend-competie wedstrijd worden verzeild. Meer info en de inschrijving vind je op:
https://vwdtp.nl/wedstrijdzeilen/2024_infopagina-zondagochtend-competitie/
Meld je aan !!! Zeker 15 wedstrijdzeilers gingen je al voor.

Menno Kuiper

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…