VWDTP

29 juni 2020

Op 1 juli gaat ons terras open

Goed nieuws! Per 1 juli vanaf 14.00 uur mag ons terras weer open. In verband met de corona crisis zijn er wel een aantal regels waaraan we ons moeten houden:

 • Het terras toegankelijk voor leden en vrienden van het clubhuis (donateurs).
 • Maximum bezoekers is ongeveer 60 personen.
 • Bij de ingang van de west ingang zal er gelegenheid zijn om de handen te desinfecteren.
 • Toegang tot het terras is via de west ingang. De looprichting – eenrichtingverkeer – zal duidelijk worden aangegeven en iedereen dient zich te houden aan de 1,5 meter regel.
 • Bestellen van consumpties gaat via de bar van het Vooronder. Na het bestellen en betalen van consumpties de looproute vervolgen via de deur aan de waterzijde van het gebouw naar het terras.
 • Consumpties kunnen per key-tag (of druppel) en ALLEEN per pin worden afgerekend. We accepteren geen contant geld meer. Voor het verkrijgen van een key-tag waarmee je korting krijgt op de gepubliceerde prijzen zie hieronder.
 • Directe huisgenoten en kinderen/jeugd onder de 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. De 1,5 meter regel geldt wel voor volwassenen.
 • De kleedkamers en de toiletten in het hoofdgebouw zijn open en kunnen aan de oostzijde gebruikt worden.Toegang via het terras, zodat de looprichting bij de bar zoveel mogelijk vrij blijft voor gasten die een bestelling opgeven.

Openingstijden “Vooronder”

 • Wanneer zijn we open: bij alle zeilactiviteiten (zie hiervoor de activiteitenkalender op de website). En natuurlijk op alle zaterdagen vanaf 11.30 uur tot 18.00 uur.
 • Vanaf 6 juli starten de Zomer Zeil weken en ook dan is het terras open vanaf 09.30 uur. Dit jaar zijn maar liefst 5 weken lang Zomer Zeil weken voor de jeugd!
 • Wilt u meer weten check www.vwdtp.nl of administratie@vwdtp.nl

Aanschaffen keytags – herinnering.

Via de VWDTP-website kunnen de key-tags worden besteld: https://vwdtp-site.e-captain.nl/activiteiten/926/key-tag-vwdtp

Met deze key-tag krijg je korting op consumpties in het “Vooronder” en identificeer je je als lid of donateur. Tevens kunnen deze key-tags in de toekomst ook gebruikt worden om toegang te krijgen tot de toiletgroep via de oost ingang. Hierover worden leden nog nader geïnformeerd. Per lid of donateur kan er hoogstens één keytag worden besteld. Leden uit één familie of leden met een gecombineerd lidmaatschap kunnen er voor kiezen één of meerdere aan te schaffen.

De kosten van deze key-tag bedragen € 4,99. Je betaalt per i-Deal zoals je ook doet bij de meeste webshops. Jouw bestelling wordt dan binnen hoogstens 4 dagen klaargemaakt en je kunt de key-tag inclusief een begeleidende brief met uitleg dan afhalen aan de bar in het “Vooronder” op tijden dat het geopend is.
Leden die nog niet in bezit zijn van een keytag kunnen tot 15 juli nog op naam bestellen. Na 15 juli vervalt dit en zullen leden zonder key-tag de normale prijzen betalen.

Key-tags kunnen worden opgehaald als het VOORONDER open is. Onze vrijwilligers of onze barmedewerkers delen deze graag aan u uit. De key-tag is direct klaar voor gebruik.

 

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…