Jeugd

Jeugd

Hou jij van pret op het water?
Wil je leren zeilen? Of wil je zelfs zeilkampioen worden ?

Geef je dan op voor de verenigingstraining bij VWDTP.

De training is op donderdagavond. Je moet op 18.00 zeilklaar zijn en rond 20.30 ben je klaar. Via de verenigingstraining kun je leren wedstrijdzeilen en aan zeilwedstrijden meedoen voor de jeugd.

Leren zeilen in de zomervakantie

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen starten met zeilen in de Optimist.
In de maanden juli en augustus kunnen kinderen kennis maken met het zeilen tijdens onze Zomerzeilweken. Je kunt kiezen uit een week met hele dagen of een week waarop je op een ochtend of middag zeilt. Tijdens deze weken wordt je door ervaren instructeurs de beginselen van het zeilen bijgebracht.

Kinderen vanaf 10 jaar kunnen ook met z’n tweeën varen in een Pico.

Voor de allerjongste kinderen met zwemdiploma A/B

Kinderen van 6 t/m 8 jaar kunnen kennis maken met het zeilen op drie woensdagmiddagen in juni/juli. Vier kinderen varen met een ervaren instructeur in een Valk. De perfecte manier om op een speelse manier te wennen aan wind en water. De laatste les mogen de kinderen oefenen in een optimist en de cursus wordt feestelijk afgesloten met een certificaat en wat lekkers te eten en te drinken.

Kleintje Valk

Ben jij tussen de 6 en 8 jaar oud, heb je een zwemdiploma B en lijkt het je supergaaf om met leeftijdsgenootjes te zeilen in een Valk kielboot?

Nou dat kan bij VWDTP op het Paterswoldsemeer.

Lees meer ...

Zomerzeilweken 2020

Zin om iets leuks en sportiefs te doen in de zomervakantie ?

Deelname aan een Zomerzeilweek bij VWDTP is een erg leuke manier om kennis te maken met het zeilen. Onze ervaren trainers zorgen voor een week …

Lees meer ...

Laserzeilen voor 16+

Wil jij een super leuk begin van het weekend?
Kom dan gezellig leren zeilen in een Laser op vrijdagavond, en een aantal zaterdagen, met je vrienden. Na de training gaan we nog even gezellig nazitten onder het genot van een drankje en een bitterbal.

Lees meer ...

Kennis maken met zeilen

Om te ontdekken of zeilen iets voor jou is hebben we bij VWDTP verschillende kennismakingsactiviteiten.

  • Schoolzeilen
  • Sporthopper
  • Snuffeltraining
Lees meer ...

Vereningingstraining

Wil jij ook een ervaren zeiler worden ? Meld je dan aan voor de verenigingstraining voor de jeugd.
De verenigingstrainingen zijn wekelijkse trainingen waarin op de donderdagavond in verenigingsverband wordt getraind vanaf beginners …

Lees meer ...

Zaterdagmiddag - Jeugdmiddag

Tijdens deze middagen gaan we leuke dingen doen in en op het water. Je hebt de mogelijkheid om nog iets te oefenen wat je tijdens de trainingen hebt geleerd.

Maar vooral de FUN staat voorop.

Lees meer ...
X