Inschrijfformulier Rabenhaupt Regatta 2024

Vul alleen de getallen in, dus géén landaanduiding. Vul een 0 in, als je zeilnummer nog onbekend is.
Alleen invullen i.g.v. tweemansboot.
Gegevens hierboven worden ook gebruikt voor publicaties (deelnemerslijst, wedstrijduitslagen, e.d.). U geeft hiermee expliciet toestemming voor publiek gebruik van deze gegevens in het kader van dit evenement. Verifieer vooraf of eventuele teamleden hier ook mee akkoord gaan.
Volgende gegevens worden niet gebruikt bij publicaties. Ze zijn alleen nodig voor de organisatie en administratie van het evenement.
Licentie is verplicht voor de bemanning van alle klassen, m.u.v. de Polyvalk. Polyvalk zeilers zonder licentie kunnen hier een nul invullen
Als (licentie) bemanningslid bij inschrijving nog niet bekend is, dan kunnen deze gegevens bij de aanmelding voor de wedstrijden worden doorgegeven.
Na verzending van deze gegevens, wordt je op de deelnemerslijst geplaatst. Ook ontvang je een e-mail met bevestiging van de inschrijving en met een link voor de betaling van het inschrijfgeld.
Door in te schrijven stem jij (en je eventuele bemanning) in met de regels en voorwaarden, zoals aangegeven in het Programma en in de Aankondiging.