13 februari 2022

Aankondiging VWDTP cursussen Klein Vaarbewijs 1 en 2.

Na 2 jaar Covid pandemie, waarin ik geen klassikale cursussen KVB 1 en 2 bij VWDTP heb kunnen geven, kan ik nu de draad weer oppakken.
Mijn lesschema is altijd: najaar KVB 1 (oktober-november) en voorjaar KVB2 (febr-maart).
Daar we Inmiddels alweer ver gevorderd zijn in 2022, kan ik dit voorjaar eigenlijk niet meer op tijd het schema oppakken. Graag zou ik wel willen weten of en hoeveel leden interesse hebben in deze cursussen, zodat ik kan zien of ik toch nog dit voorjaar met een groep kan starten.

Indien je deze cursus wilt volgen, stuur dan op korte termijn een mailtje naar mij om je aan te melden, magichorse2503@gmail.com Ik kijk dan wat er dan nog mogelijk is. Hieronder de prijzen en benodigdheden voor de cursussen.

De lesavonden zijn op de dinsdagavonden van 19.30 u tot ca 22.00 u. en zal in 8 avonden worden gegeven voor KVB1 en in 6 avonden voor KVB2.
De kosten bedragen 125 euro voor leden. (135 euro voor niet leden VWDTP) per cursus. (exclusief cursusboek van 21,95 euro) en voor KVB 2 (exclusief de passer en de plotter van ca. 35 euro)

De examens kunnen dan later dit jaar plaatsvinden. (CBR)

Ton Bouchier

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…