Windsurfen bij DTP!!!

Tweede Oude Deuren Race op zaterdag 15 september a.s.

Weet jij nog van toen, toen wij de jeugd van tegenwoordig waren? Vroeger, toen de boten nog van hout waren. Rond 1975 voer de eerste windsurfer van kunststof op het Paterswoldsemeer. Wij, de jeugdleden van toen waren razend enthousiast en adopteerden deze nieuwe trend in de watersport massaal.

Vallen, opstaan en weer doorgaan, totdat je halve wind kon planeren. Vervolgens een kruisrak trainen en tenslotte voor de wind met het zwaard omhoog excelleren! Na de reguliere zeilcompetitie op zondagochtend werden ’s-middags windsurfwedstrijden op een Olympische driehoeksbaan georganiseerd voor circa 50 a 75 boards.

Op zaterdag 15 september a.s. willen we deze periode herbeleven met (oud-)leden met de tweede  “Oude deuren Race”, een kleurrijk surf-evenement met drie wedstrijden, onderbreking voor de lunch en aansluitend Borrel, BBQ & surfsound. De vorige editie was een groot succes. Meedoen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid is troef en iedereen krijgt een prijs. Jouw bijdrage bedraagt slechts € 27.50

Kortom, haal je plank van zolder, zoek je spullen bij elkaar en whatsapp je vrienden van weleer. En meld je aan! Wil of kun je niet meedoen, maar heb je nog spullen of wil je helpen, laat het ons weten. Noteer de datum en deel dit bericht met al je surfvrienden van toen!

Meer informatie, zoals aankondiging, wedstrijdbepalingen en programma volgen z.s.m. Info, aanmelding & inschrijving bij Ingrid Klaassen administratie@vwdtp.nl

 

terug naar overzicht