WERKZATERDAG 30 MAART A.S.

Zaterdag wordt het terrein van VWDTP weer klaar gemaakt voor het nieuwe watersportseizoen.We kunnen hiervoor alle hulp gebruiken.


Het is veelal een gezellige happening waar we de volgende klussen gaan uitvoeren: terras-schoonmaken en inrichten, opruimen van de resten van het vernieuwde straatwerk, botenterrein opruimen en herinrichten en tevens het deels opnieuw indelen van het middenterrein waar met name lasers liggen, deels afbreken van de houten laserstelling. 

Kortom alles wat moet gebeuren om straks weer met z’n allen te genieten van het Paterswoldsemeer. Ook zij die een tandje meer willen, kunnen hun energie kwijt in bijvoorbeeld graaf- en sjouwwerk.Handjes achter de bar en in de keuken zijn ook welkom.We beschikken over veel gereedschap zoals tuingereedschap, accuboormachine, hoge drukspuit, krui-en steekwagens, emmers en verfkwasten. Svp neem zonodig zelf uw werkhandschoenen mee.

We starten omstreeks 9.30 uur. Inloop vanaf 9.00 uur met koffie. Lunch circa 12.45 uur en we stoppen uiterlijk om 16.00 uur. Zij die alleen de ochtend of middag kunnen zijn ook van harte welkom.
Tot zaterdag.

namens Havenmeester, Gebouwen en terreincommissie, materiaalcommissie en clubhuiscommissie

terug naar overzicht