26 november 2021

Versterking clubhuiscommissie gezocht – 3 Vacatures

VWDTP kan niet zonder de bijdrage van vrijwilligers. Alleen gezamenlijk kunnen wij gezellige evenementen organiseren, de club financieel gezond houden en de leden plezier laten beleven met de watersport.

Lijkt het je leuk om tijdens het zeil/watersportseizoen te helpen bij de verzorging van de inwendige mens tijdens evenementen, weekenden, trainingen en opleidingen? Of wil je liever een bijdrage leveren in de organisatie van dit belangrijke onderdeel van de vereniging, dan ben je van harte welkom.
De Clubhuiscommissie zorgt er voor dat service in het ‘Vooronder’ (de bar van onze club), de keukenactiviteiten en het terrasbezoek in goede banen wordt geleid. Dit doet de Clubhuiscommissie gedurende het hele watersportseizoen: tijdens evenementen en de reguliere activiteiten zoals de zondagochtend- en zomeravondcompetitie, jeugd- en volwassenenzeilen en andere watersporttrainingen en -activiteiten.

De taken van de Clubhuiscommissie zijn zeer breed: van inkoop, barplanning en -begeleiding, kassabeheer en interne communicatie, tot de organisatie van lunches, borrels, bbq’s en het zo nodig meedraaien achter de bar en in de keuken.
Ben jij een servicegerichte, gezellig, proactieve, optimistische, communicatieve, flexibele aanpakker (in spé) en kun je praktisch organiseren, dan horen we graag van je.
In verband met het vertrek van 4 (vier!) zeer doorgewinterde oudgedienden, hebben we de volgende vacatures:

Leden Clubhuiscommissie
Wil je meedenken en organiseren met de Clubhuiscommissie, meld je dan als lid van de Clubhuiscommissie en geef ook even aan welke taken je aanspreken (denk aan inkoop, planning van barbezetting, begeleiding vrijwilligers, kassa, uitbetalen).

Vrijwilliger Clubhuiscommissie
Wil je af en toe (of regelmatig) tijdens evenementen ondersteunen achter de bar, in de keuken en het terras, meld je dan als vrijwilliger van de Clubhuiscommissie

Barversterking
Ons Vooronder Barteam zoekt versterking met gezellige, leergierige, sociale jeugd(igen) vanaf 16 jaar die van aanpakken weten en geïnteresseerd zijn om wat bij te verdienen. Ken je jeugd die hier wel zin in zou hebben, laat hem/haar zich dan melden als barversterking van de Clubhuiscommissie.

Interesse? Je kunt je melden bij Anneke Rugge en Pauline Coppes

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…

X