7 november 2021

Extra maatregelen Coronavirus

Beste leden watersporters,
Naast de basisregels zijn er voor de sport extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gaan in per 06-11-2021. Als VWDTP zullen wij de geldende regels uiteraard naleven, om zo het sporten op een veilige en verantwoordelijke manier mogelijk te maken.

  • Iedere sporter/ supporter van 18 jaar en ouder moet een geldige QR-code of vaccinatiebewijs laten zien op het moment dat zij de sportlocatie betreden. Deze QR code of vaccinatiebewijs is nodig op het terras en in alle binnen locaties; het Vooronder, de kleedkamers en toiletten en het HSP gebouw.

Aangezien de kleedkamers toegankelijk zijn zonder aanwezigheid van de Clubhuis Commissie, is het raadzaam de Scan QR code in de App store op je telefoon te downloaden, zodat leden onderling ook elkaar kunnen checken op de QR code. De clubhuis commissie en het bestuur zijn niet altijd aanwezig om dit te handhaven. Wij doen dan ook een beroep op ieder zijn eigen verantwoordelijkheid en daarmee de zorg voor een ander met het naleven van de landelijke maatregelen.
Mochten er wijzigingen op dit beleid komen, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte. Voor meer informatie kun je het sportprotocol van het NOC*NSF
en de website van de Rijksoverheid raadplegen.

Wij vertrouwen op jullie medewerking en begrip.

Bestuur / PR commissie VWDTP

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…

Informatie over blauwalg

Op 31 mei jongstleden vond er een informatiebijeenkomst plaats over blauwalg in het Paterswoldsemeer. De opkomst was...

Lees meer

Esso Ferwerda

Esso Ferwerda heeft besloten het rustiger aan te doen en heeft zijn vele vrijwillige functies bij VWDTP één voor één...

Lees meer
Vacature Barmedewerker

Vacature Barmedewerker

Lijkt jou jij het leuk om te werken op één van de mooiste plekken aan het Paterswoldsemeer? Heb je affiniteit met...

Lees meer
X