28 maart 2020

Corona maatregelen

Ons clubhuisterrein gaat dicht.

Beste leden,

Uw bestuur heeft dinsdagavond ( per video) vergaderd hoe nu verder om te gaan met deze corona crisis. We hebben besloten om ons terrein gedurende de crisis tijd gesloten te houden.

Overheidsbeleid
Onze overheid schrijft voor dat we zo veel mogelijk thuis dienen te blijven en alleen het huis verlaten voor noodzakelijke activiteiten. Wij beschouwen watersport niet als een noodzakelijke activiteit. We steunen het overheidsbeleid. Ook is dit in lijn met de adviezen van het Watersportverbond zoals die thans op hun site staan.

Solidariteit
Er zijn andere sporten die individueel kunnen worden beoefend, zoals onder ander het golfen. Alle golfcourts zijn gesloten. Wij vinden dat wij daarmee solidair moeten zijn.

Handhaving
Als wij op één of andere manier toegang tot het terrein en het gebruik maken van onze faciliteiten zouden toestaan dan moeten wij daarop gaan handhaven. Wij zijn een vrijwilligers organisatie en geen professionele en zijn daartoe niet in staat.

Uitvoering
Wij sluiten het terrein ingaande maandag 30 maart 8.00 af. Leden die van te voren hun eigendommen nog van ons terrein willen verwijderen hebben dus tot die tijd de gelegenheid daartoe. Er zal echter onderhoud moeten worden blijven gepleegd ,onze conciërge heeft haar vrijheden en Amuse moet toegang hebben. Wij doen echter een beroep op allen om de regels, gesteld door overheden en die ook bij ons van toepassing zijn maximaal te respecteren.
Voor praktische vragen over de uitvoering van deze afsluiting bel met Eric 06 5381 1143, onze corona coördinator.

Overig
Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen rijzen over de financiële aspecten van deze crisis zoals contributie, liggelden, cursusgelden etc. Het bestuur heeft hierover nog geen standpunt ingenomen maar vergadert hier volgende week over.
Wij wensen een ieder veel gezondheid en de hoop dat corona jullie voorbijgaat. Bestuur VWDTP
Namens deze
Loek Marcus, voorzitter 26 maart 2020

Misschien zijn de volgende berichten ook interessant…

Informatie over blauwalg

Op 31 mei jongstleden vond er een informatiebijeenkomst plaats over blauwalg in het Paterswoldsemeer. De opkomst was...

Lees meer

Esso Ferwerda

Esso Ferwerda heeft besloten het rustiger aan te doen en heeft zijn vele vrijwillige functies bij VWDTP één voor één...

Lees meer
Vacature Barmedewerker

Vacature Barmedewerker

Lijkt jou jij het leuk om te werken op één van de mooiste plekken aan het Paterswoldsemeer? Heb je affiniteit met...

Lees meer
X