Opening Seizoen 2019

Opening Seizoen 2019 op zondag 31 maart a.s. om 10.30 uur
Nieuwe kansen, nieuwe winnaars!

VWDTP organiseert in het komende seizoen wederom ruim 100 starts! Voor 16m2, Sailhorse , Poly-Valk, Laser Standaard en Radiaal e.a. Met de Rabobank Regatta, de Verenigingscompetitie, de Dinsdagavondcompetitie, de Rabenhaupt Regatta, de 12-uurs Race, de Zondagochtendcompetitie en nog veel meer.

Op het water strijden we ‘met het mes op het dek’ om de eerste plaats, maar op het terras staan we gebroederlijk, schouder aan schouder met een frisje of biertje in de hand en een groots verhaal. Ook bij VWDTP staan ‘de beste stuurlui aan wal!’

Zondagochtend presenteren we de zeilkalender 2019. Lange baan en korte sprints. Voor elk wat wils. Dit keer met medewerking van Thomas Slijkhuis, fysiotherapeut en ere-divisiezeiler met een blik op onze fysiologische wedstrijdvoorbereidingen en Peter Nannenberg, jurylid en 16m2 zeiler met strategische, tactische en praktische tips voor de startprocedure (zie ook regels voor Wedstrijdzeilen, Deel 3, Artikel 26 e.v.

Kortom, wij nodigen jullie uit voor een blik op de wedstrijdkalender 2019, praktische tips van een fysiotherapeut en de do’s en dont’s bij de startprocedure van een ‘ouwe rot’.

Tot zondag in ‘t Vooronder!

terug naar overzicht