Open Dag 2018

Kom watersporten tijdens de Open Dag bij zeilvereniging VWDTP te Haren!

Op zondag 27 mei is de Open Dag van Vereniging Watersport De Twee Provinciën te Haren. Het programma staat volledig in het teken van watersporten met een geweldig scala aan mogelijkheden om actief aan deel te nemen. De dag begint met de onthulling door Jacques d’Ancona van een kunstwerk dat gemaakt is door leerlingen van het Zernike College.

Daarna start een waar waterspektakel: Voor de jongste jeugd is er de Optimist on Tour, de ouderejeugd kan zeilen in de Laser Pico en de volwassenen kunnen meezeilen met een instructeur in de Valk. Voor de allerkleinsten is er onder andere een luchtkussen en voldoende ruimte om rond te rennen.

Vele van onze vrijwilligers zullen aanwezig en actief zijn en staan je graag te woord over ons gebouw, zeilboten, ligplaatsen, donaties, mogelijke cursussen of lidmaatschap.

Naast de introductie op het water, kun je vanaf ons terras de zeilwedstrijden bekijken. Voor de jeugd is dat de Q-cup wedstrijd in de Optimist. Heb je geen zin in zeilen, dan kan je suppen, kanoën of flyboarden.

Kortom, kom naar een bruisende dag bij VWDTP op zondag 27 Mei!

10:00 Een hartelijk welkom en de onthulling van de blikvanger en andere kunstwerken door Jacques d’Ancona onder het genot van koffie met gebak
10:45 Palaver voor zondagochtend-competitie en uitleg Optimist on Tour / Q-cup
11:00 Wateractiviteiten, meezeilen en rondleidingen tot 16:00
12:00 Flyboarden tot 16:00
16:00 Tijd om de dag feestelijk af te sluiten op ons terras met een drankje!

Onze bar en terras blijven gewoon geopend tot in de late uurtjes en de bar serveert ook snacks en lichte maaltijden. Informatie over de route en parkeren vindt u op onze contact pagina.

terug naar overzicht