Zomerzeilweken 2020

Zomerzeilweken 2020

De zomerzeilweken voor 2020 zijn geheel volgeboekt. Volgend jaar kun je weer bij ons terecht!

 

Deelname aan een Zomerzeilweek bij VWDTP is een erg leuke manier om kennis te maken met het zeilen. Onze ervaren trainers zorgen voor een week lang waterpret en aan het einde van de week kun je zelfstandig zeilen in een Optimist, Laser Pico of Laser.  De vorderingen die je deze week maakt worden vastgelegd in een CWO vorderingenstaat. De zomerzeilweken zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers.

In 2020 hebben we ook weer 3 weken waarin je hele dagen kunt zeilen. Er is dan een ochtend- en een middagprogramma. Voor de lunch wordt gezorgd en op de donderdag gaan we gezellig samen frietjes en zo eten. Tijdens de laatste Zomerzeilweek  kun je alleen halve dagen zeilen je kunt dan kiezen tussen een ochtend of middag.

BELANGRIJK 
In verband met COVID 19 zijn de zomerzeilweken op een andere manier ingericht. We stellen we geen wetsuits ter beschikking dit i.v.m. de hygiëne maatregelen. Probeer dus om zelf een wetsuit te regelen.
We verwachten dat je zelf je boot goed schoonmaakt na de training. Neem hiervoor een spons mee.

Verder gelden de algemeen van kracht zijnde maatregelen met betrekking tot Covid en we verwachten dat iedereen hier verantwoord mee omgaat.

Wanneer

Zomerzeilweek 1 06 juli t/m 10 juli 2020 (hele dagen)

Inschrijving Pico

Inschrijving Optimist

Zomerzeilweek 2  13 juli t/m 17 juli 2020 (hele dagen)

Inschrijving Pico

Inschrijving Optimist

Zomerzeilweek 3 20 juli t/m 24 juli (hele en halve dagen)

Inschrijving Pico ochtend
Inschrijving Pico middag

Inschrijving Optimist ochtend
Inschrijving Optimist middag

Inschrijving Pico of Optimist hele dag

Zomerzeilweek 4  02 augustus t/m 7 augustus 2020 (hele dagen)

Inschrijving Pico

Inschrijving Optimist

Zomerzeilweek 5  10 augustus t/m  14 augustus 2020 (hele en halve dagen)

Inschrijving Pico ochtend
Inschrijving Pico middag

Inschrijving Optimist ochtend
Inschrijving Optimist middag

Inschrijving Pico of Optimist hele dagen

Tijden

Ochtend: 09.30 – 12.30
Middag : 13.30 – 16.30
Hele dagen : 09.30 – 16.30 (incl. lunch en 1 keer samen eten)

Wie

Optimist: 7 t/m 11
Laser Pico : 10 jaar en ouder
Laser (voor de gevorderde zeiler )

Kosten

Ochtend of middag cursusgeld € 175,00 incl.boot en zwemvest,  € 25,00 voor een half jaar lidmaatschap.

Hele dagen  cursusgeld € 325,00  incl. boot, zwemvest, lunch en 1 keer samen eten, € 25,00 voor een half jaar lidmaatschap.

Wanneer je nog geen lid bent van VWDTP klik dan op lid worden en vul je gegevens in. Je wordt voor een half jaar lid van VWDTP. Het lidmaatschap en cursusgeld word apart in rekening gebracht.

Inschrijven

Via de activiteitenkalender. Ben je nog geen lid dan moet je eerst een lidmaatschap (https://vwdtp.nl/homepage/vereniging/lidmaatschap/) aanmaken. Je ontvangt dan binnen 2 dagen je inloggegevens waarmee je kunt aanmelden.

Voor informatie mailen naar commissiejeugdzeilen

Kleding

Optimist – gemakkelijk zittende kleding en schoenen die nat mogen worden. Bij slecht weer regenkleding en bij warm weer een pet of zonnebril. Indien mogelijk eigen zwemvest meenemen.

Laser Pico – indien mogelijk eigen zwemvest meenemen (lenen zwemvest van de vereniging bij uitzondering mogelijk). Graag eigen wetsuit (surfpak) regelen.

Neem altijd droge kleding en een handdoek mee. Een flesje water aan een touwtje is ook handig om mee te nemen want zeilen is hard werken en daar krijg je dorst van. Bij zonnig weer is zonnebrandcrème een must !

 

X