Laserzeilen voor 16+

Nieuw bij VWDTP !

Wil jij een superleuk begin van het weekend ? Kom dan gezellig leren zeilen in een Laser op vrijdagavond, en een aantal zaterdagen. Na de training gaan we nog even gezellig nazitten onder het genot van een drankje en een bitterbal.

Lijkt je dit leuk meld je dan snel aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heb je nog geen eigen boot dan bieden we de mogelijkheid om een Laser van de vereniging te huren. Je mag dan tijdens de training op vrijdagavond gebruik maken van deze huurboot. Bij het huren van een Laser is ook een zwemvest inbegrepen. Het is handig om zelf een wetsuit te regelen.

CWO-vorderingenstaat en –diploma:

Tijdens de lessen worden door trainers zogenaamde vorderingenstaten gebruikt, waarop wordt afgetekend aan welke onderdelen van het CWO-diploma is voldaan. Is de lijst compleet, dan wordt na examinatie door een CWO beoordelingsgemachtigde het betreffende CWO-diploma uitgereikt. Een deelnemer kan de betreffende vorderingenstaat meenemen indien hij/zij ergens anders, bijv. in de zomervakantie, bij een zeilschool een cursus volgt en de lijst aldaar verder laten invullen. Op die manier wordt landelijk met eenzelfde systeem gewerkt, terwijl de wijze waarop de opleiding plaatsvindt toch verschillend kan zijn. VW DTP beschikt over beoordelingsgemachtigden die namens het Watersportverbond voor diverse zeildisciplines examen af mogen nemen.

Cursusdata (resterend)
28 augustus 

5  september hele dag en 11 september

Zaterdag 5 september en zaterdag 19 september 2020 (19-9 = feestelijke afsluiting seizoen + CWO )

Tijden
18.00 – 20.30 op vrijdag
10.00 – 17.00 op zaterdag

Wie
Oudere jeugd: 16 t/m 23 jaar

Kosten

 €140,00 voor de training,

€ 150,00 voor de huur van een boot

Inschrijven

Via de activiteitenkalender. Ben je nog geen lid dan moet je eerst een lidmaatschap aanmaken. Je ontvangt dan binnen 2 dagen je inloggegevens waarmee je kunt aanmelden.

Voor info mailen naar: commissiejeugdzeilen@vwdtp.nl

Kleding
Neem altijd droge kleding en een handdoek mee. Een flesje water aan een touwtje is ook handig om mee te nemen. Bij zonnig weer zonnebrandmiddel en een pet of zonnebril.

X