Back to the future

Vers van de pers! Om te vieren dat de nieuwe oude Windsurfer terug is, gaan we een heel mooi evenement neer zetten i.s.m. en onder de bezielende leiding van Zeilvereniging Schildmeer! Met gepaste trots presenteer ik jullie dan ook je uitnodiging voor: hét 1e Noord-Nederlands Kampioenschap Windsurfer LT, en een oude deuren cup op het Schildmeer in Groningen!

We kunnen als Windsurfers aansluiten bij de Schildweek, op de Sneekweek na, de grootste meerdaagse zeilwedstrijd van het Noorden. Het leuke hiervan is dat we ook aan kunnen sluiten bij alle randfestiviteiten. Zo is er livemuziek in de beide paviljoens aan de zuidoever van het Schildmeer, op vrijdagavond een grote opening, en op zaterdag de mogelijkheid om mee te doen aan de gezamenlijke BBQ (vorig jaar 200 deelnemers).
Tevens is er op het aangrenzende terrein een groot Festival met theater en muziek, zijn er diverse foodtrucks en worden daar jaarlijks duizenden bezoekers verwacht! Kortom voor jong en oud vertier, en dus ook leuk om met het hele gezin een (lang) weekend neer te strijken.

In samenwerking met onze buurman, Camping De Otter kunnen we een speciaal veld reserveren voor alle kamperende windsurfers, en dat is mogelijk voor een speciale prijs. Op mijn eigen jachthaventerrein zijn ook recreatiewoningen te huur, ook zelfs met sloep voor de mensen die het iets luxer willen tijdens dit prachtige zeil- en windsurfevent.

Er moet nog best veel gebeuren, maar we wilden het evenement nu alvast op de kaart zetten, nu we de toestemming van de organiserende zeilvereniging hebben om aan te sluiten. Om het evenement zo groot mogelijk te maken willen we ook graag dat de Oude deuren bij ons aansluiten. Dus je oude Dufour, Mistral, Spanel of Ten Cate.
We hopen natuurlijk wel een flink veld met Windsurfers aan de start te krijgen. En er zullen ook een beperkt aantal Windsurfer LT’s te huur zijn.
Voor een oude deur kun je gewoon terecht op Marktplaats, we gaan geen restricties geven, maar het coolste board krijgt natuurlijk een speciale prijs.

Hou dit weekend van 19 tm 21 juli vrij voor misschien wel het leukste windsurfevenement van het jaar!

Nu al enthousiast? Meld je aan bij jack@surfcenter.nl of bel 0598 431567!

terug naar overzicht