S’ AMUSE VERLENGT CONTRACT MET 10 JAAR

Donderdag 5 april  is voor het Clubhuis een belangrijke datum. De Stichting, VWDTP en “s Amuse ondertekenen een nieuwe overeenkomst. Afgesproken is  dat zij de komende 10 jaar met elkaar verder gaan en dat ‘s Amuse doorgaat met het exploiteren van de   J.E. Scholtenzaal.

Onderhandelingen die een half jaar hebben geduurd, hebben geleid tot een prachtig resultaat. VWDTP is weer verzekerd van een vast huurbedrag. Deze huurinkomsten worden gebruikt voor het onderhoud van het Clubhuis en zorgen er zo voor dat het gebouw er goed uitziet.

Wij zijn erg gelukkig met dit nieuwe contract, te meer omdat de ervaringen met ‘s Amuse in de nu al 9 jaar durende samenwerking uitstekend zijn. Dat komt ook omdat de bedrijfsfilosofie van ‘s Amuse  goed  bij VWDTP past. ‘s Amuse is een  bedrijf met vestigingen aan de Noorderhaven ( de Sleutel) en Helpman ( Coendersborg) . Daar past ons Clubhuis uitstekend bij.

Ondanks de vele veranderingen op horecagebied aan ons meer, prijzen we ons gelukkig dat ‘s Amuse met ons verder gaat.

Ineke de Boer, directeur “s Amuse, Renée de Jong en Peter Nannenberg, resp. penningmeester en voorzitter van de Stichting zetten hun handtekening onder het contract.

Peter Nannenberg, voorzitter Stichting

terug naar overzicht