3e Oude + Nieuwe Deuren Race op zaterdag 21 sep

Windsurfen bij VWDTP op het Paterswoldsemeer

Weet jij nog van toen, toen wij de jeugd van tegenwoordig waren? Vroeger, toen de boten nog van hout waren. Rond 1975 voer de eerste windsurfer van kunststof op het Paterswoldsemeer. Wij, de jeugdleden van toen waren razend enthousiast en adopteerden deze nieuwe watersporttrend.

Vallen, opstaan en weer doorgaan, totdat je halve wind kon planeren. Vervolgens een kruisrak trainen en tenslotte voor de wind met het zwaard omhoog excelleren! Na de reguliere zeilcompetitie op zondagochtend organiseerden wij ’s-middags windsurfwedstrijden.

Op zaterdag 21 september a.s. gaan we deze periode herbeleven met (oud-)leden en andere enthousiastelingen met de 3e “Oude + Nieuwe deuren Race”, een kleurrijk surf-evenement met drie à vijf wedstrijden, in wedstrijd- en recreatieklasse, onderbreking voor de lunch en aansluitend Borrel, BBQ & surfsound. De vorige edities waren een groot succes. Meedoen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid is troef en iedereen krijgt een prijs. Jouw bijdrage bedraagt slechts € 30

Kortom, haal je plank van zolder, zoek je spullen bij elkaar en whatsapp je vrienden van weleer. En meld je aan! Wil je meedoen, maar heb je geen spullen, laat het ons weten. Je kunt oude + nieuwe deuren lenen. Noteer de datum en deel dit bericht met al je surfvrienden van toen!

Meer informatie, zoals aankondiging, wedstrijdbepalingen en programma volgen z.s.m. Info, aanmelding & inschrijving bij Ingrid Klaassen administratie@vwdtp.nl

Tot dan,

Peter van Heuveln, VWDTP

terug naar overzicht