Winterprogramma 2016-2017

Net als eerdere jaren is er ook dit winterseizoen nog genoeg te beleven bij VWDTP. Lezingen, sporten, excursies en gezelligheid, de hele winter door.
Voor sommige activiteiten zijn beperkt plaatsen beschikbaar dus geef je op.

 • vrijdag 24 februari
  Tappas avond.
  Tapas avond, wegens groot succes opnieuw een heerlijke avond met hapjes en bijpassenede wijnen.
 • vrijdag 26 februari
  wedstrijdtactiek met Jelmer.
  In een interactieve lezing voor jong en oud behandelt Jelmer de wedstrijdtactiek. Hoe positioneer je je ten opzichte van tegenstanders, welke plekken op de baan moet je proberen te vermijden en waar kan je de meeste boten inhalen? Allemaal vragen die beantwoord worden met ondersteuning van foto’s, filmpjes en fragmenten van een racetracker.
 • zondag 19 maart
  Wedstrijdregels praktijkvoorbeelden en cases.
  Peter en Harry nemen ons aan de hand van videobeelden en voorbeelden mee in de regels van het wedstrijdzeilen. Vergroot je wedstrijdkennis met deze boeiende presentatie.
 • zondag 26 maart
  Opening wedstrijdseizoen.
  De aftrap van het wedstrijdseizoen, Peter geeft de aftrap voor het wedstrijdseizoen, de wedstrijden en de kalender komen hierbij aan de orde. Peter Nannenberg praat ons tevens bij over de wijzigingen in de Racing Rules of Sailing die sinds januari van kracht is.
 • Vrijdag 31 maart
  Vrijdag middag borrel / Pubquiz.
  Een gezellige vrijdagmiddag borrel (vanaf 17:30) in onze zeilersbar ’t Vooronder, met weer een heerlijke daghap. Wil je mee eten? Meld je aan via daghap@vwdtp.nl. Om 20:00u starten we met de pubquiz. Stel met je zeilmaatjes (introducees zijn ook welkom!) een team van 3 tot 5 personen samen. Onder leiding van onze quizmaster Jildert beantwoordt je vragen in verschillende rondes. Elke ronde zijn er prijzen te verdienen zoals bijvoorbeeld een rondje drankjes voor je team..  Al met al een leuk programma voor de vrijdagavond! Kosten voor de pubquiz zijn €2,50 per persoon.
 • zondag 2 april
  Start zondagochtenwedstrijden.
  De eerste zondagochtend competitie gaat weer van start, de succesformule op de zondagmorgen loopt weer.
 • maandag 17 april
  Paashaas Race.
  Een leuke puzzeltocht / race om paaseieren te zoeken op de eilanden. Spot de paashaas en maak de leukste selfie op een van de eilanden. Alle schepen zijn welkom.
terug naar overzicht

Homepage van Vereninging Watersport de Twee Provinciën