Boothuur

Voor de leden van de club is het mogelijk om een Valk, Laser of zelfs een 2.4 te huren. Ook voor de jeugdige zeilers zijn Optimisten en Pico’s beschikbaar in combinatie met trainingen, deze hoeven niet los gehuurd te worden.

Direct door naar de reserveringspagina om een boot te reserveren.

Lees voor het gebruik de huurvoorwaarden van de club door en let op het eigen risico.

Voor het huren van de boten worden de volgende prijzen gehanteerd, prijzen per dagdeel en maximaal 1 per lid.

Valk huren € 20,00
Clublaser € 19,50
2.4 (in overleg met Frouwke Breman) € 25,00
Pico € 17,00
Optimist € 14,00

De club heeft in een groot aantal Valken beschikbaar voor de leden, Dit seizoen zijn voor het eerst een aantal wedstrijdvalken van Ottenhome beschikbaar. Verder zijn de Valken van de studentenvereniging Mayday ook te huren door clubleden, reserveren via Zeilcommisaris Mayday.

Clublasers zijn in eerste plaats beschikbaar voor trainingen en overige activiteiten. In overleg mogen clubleden de Lasers op andere momenten huren. Er is echter geen ondersteuning mogelijk voor optuigen, je moet zelfstandig de materialen kunnen pakken. Zorg ervoor dat de spullen na gebruik weer netjes achtergelaten worden in de tuigloods. Bij vragen neem contact op met beheer clublasers.

De 2.4 m2 is alleen in overleg met Frouwke Breman mogelijk, deze boten vereisen extra aandacht bij het te water laten. Neem hiervoor contact op met beheer 2.4.

Geef bij schade of gebreken dit zo snel mogelijk door via het reserveringssysteem of een email aan de bovenstaande contactpersonen.

terug naar overzicht

Homepage van Vereninging Watersport de Twee Provinciën