Clubhuis 100 jaar

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni vieren we de honderdste verjaardag van ons Clubhuis. Houdt deze dagen vrij en kom naar het Clubhuis. Het wordt een geweldig evenement en het wordt pas echt leuk wanneer heel veel VWDTP’ ers meedoen.

Vrijdag 23 juni

Het bestuur van VWDTP nodigt alle leden met partners van harte uit voor de officiële viering van 100 jaar Clubhuis op vrijdag 23 juni van 15.45 uur tot 19.00 uur.
Het programma bestaat uit een symposium, het aanbieden van het jubileumboek aan de Commissaris van de Koning van Groningen, een vlootschouw en aansluitend een prominentenrace in klassieke houten Zeilboten georganiseerd door de Stichting “Oud Zeilend Hout”.

Nu heeft de J.E. Scholtenzaal een beperkt aantal zitplaatsen. Komen er veel dan zullen wij zorgen voor een beeld/geluidverbinding tussen de bovenzaal en het Vooronder. Het gehele programma is dan ook in het Vooronder uitstekend te volgen.

De vlootschouw wordt afgenomen door de Commissaris van de Koning en vindt plaats direct voor de T-steiger. Aan de vlootschouw doen VWDTP-boten mee maar de Groninger Kanovereniging, de Hunze, de Waterskiclub , de Reddingsbrigade, Oud Zeilend Hout, Mayday en de Scouting presenteren zich ook.
Kom dus op deze mooie zomeravond naar het Clubhuis en maak dit geweldige evenement mee.

Opgave

We moeten echter wel weten of je van plan bent te komen. Dat om de plaatsen in de J.E. Scholtenzaal vast te stellen. Wij zullen deze plaatsing vaststellen op basis van de volgorde van aanmelding. Dus geef je snel op. Je kunt dat doen door een berichtje te sturen met vermelding van het aantal personen naar het adres:
administratie@vwdtp.nl.

Zaterdag 24 juni

Zaterdag 24 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur is de publieksdag. Het Clubhuis is tenslotte van ons allen. Er komt een watersportmanifestatie met deelname van: VWDTP, Waterskiclub, Groninger Kanovereniging. KGR de Hunze, Groninger Reddingsbrigade, Vereniging radiografisch bestuurde boten, Mayday, Scouting , Oud Zeilend Hout. Tegelijkertijd worden er zeilwedstrijden gehouden in klassieke houten jachten georganiseerd door de Stichting “Oud Zeilend Hout”
Het scheepvaartmuseum is aanwezig met de “Emma”.
De dag is een al activiteit op en aan het water met mogelijkheden om zelf mee te doen. Voor de jeugd is er een apart programma.

Feest in J.E. Scholtenzaal

De festiviteiten op de zaterdag worden afgesloten met een feest in de J.E. Scholtenzaal. ( vanaf 20.00 uur)
Er is live-muziek; de entree is gratis en alle leden met introducee’s zijn van harte uitgenodigd om deze fantastische zomeravond mee te maken. Laat zien dat 100 jaar Clubhuis een feest waard is en reserveer deze avond in je agenda.

Jubileumboek

Er is een prachtig fotoboek gemaakt van honderd jaar Clubhuis. Cees Weis en Bert Noot zijn de auteurs. Dit jubileumboek wordt op 23 juni aangeboden aan de Commissaris van de Koning en is daarna te koop bij VWDTP ( Vooronder ) voor
€ 25,00. Het boek is nu al te bestellen door € 22,50 over te maken op rekeningnummer van . Het boek ligt dan vanaf 23 juni voor u klaar. Laat deze kans niet voorbijgaan en bestel dit unieke document.

Bestuur VWDTP;
Bestuur Stichting Vrienden
Behoud Clubhuis VWDTP

terug naar overzicht

Homepage van Vereninging Watersport de Twee Provinciën